Ultima aventura a lui Indiana Jones

DETALII

Una din cele mai imersive experiente de Escape Room !

Indiana Jones, fiind plecat în căutarea unuia dintre cele mai dorite artefact, Sfântului Graal, a dispărut de ceva timp fără că nimeni să ştie dacă mai trăieşte sau nu.

Voi, studenţii lui, făcându-vă griji aţi hotărât să plecaţi în căutarea lui. Din păcate tot ce aveaţi la dispoziţie era jurnalul lui uitat în birou.

În cele din urmă, după căutări îndelungate, zile pierdute descifrând notiţele din biroul lui şi urmând harta din jurnal, găsiţi templul în care Indiana a fost văzut intrând.

Oare veţi reuşi să treceţi peste capcanele antice care protejează templul? Oare veti afla ce s-a intamplat cu Indiana Jones inainte ca templul sa se prabuseasca si sa ramanti captivi pe vecie?

Ia-ţi prietenii şi deveniţi studenţii lui Indiana Jones in cel mai tare Escape Room!

Apasa  butonul de mai jos, verifica daca e liber in ziua respectiva si fa o rezervare la The Last Adventure of Indiana Jones!  Noi credem ca iti vom oferi cea mai tare experienta de Escape Room!

Vrei sa citesti recenziile complete ale acestui escape room? Da click pe link-urile de mai jos si vezi ce impresie au avut cele doua situri de escape room reviews :

„The Last Adventure of Indiana Jones ne-a oferit o experienta escape room foarte buna, cu toate ingredientele necesare: decoruri si atmosfera, puzzleuri ingenioase, inovatii, efecte speciale si multa distractie. Una din cele mai bune camere jucate in ultima vreme, v-o recomandam cu caldura.” Escape Central

„The Last Adventure of Indiana Jones este primul escape room al celor de la Escape Arena si unul dintre cele mai interesante si pline de surprize camere pe care le-am jucat. Pe masura ce jucam, descopeream noi elemente si rezolvam puzzle-uri, camera ne placea din ce in ce mai mult, pana in punctul in care a ajuns una dintre preferatele noastre” Escape Advisor

DIFICULTATE

9/10

TIMP

75 min

GRUP

2-6 participanti

RATA DE SUCCES

48% in 75min

12% in 60 min

TIMP RECORD

41 min