Indiana Jones Escape Room Bucuresti

VIDEO

*Echipa Escape Arena recomanda echipe de 4-6 persoane pentru o experienta maxima.

DETALII

Indiana Jones Escape room

Ia-ţi prietenii şi porniti pe urmele lui Indiana Jones in cel mai tare Escape Room Bucuresti! Dificultatea este medie pentru cele 75 de minute pe care le aveți la dispoziție, 68% din jucatorii de escape room au evadat, dar daca vreti o provocare, incercati sa evadati in mai putin de 60 de minute, doar 25% din echipele de jucatori de escape room au reusit!

Cum faci o rezervare ?


Apasa butonul Rezervari Escape Room , click pe ziua dorita si alege unul sloturile orare disponibile.  Suntem convinsi ca iti vom oferi cea mai tare experienta de Escape Room Bucuresti!

Escape Room Story

 

Indiana Jones, fiind plecat în căutarea unuia dintre cele mai dorite artefact, Sfântului Graal; a dispărut de ceva timp fără că nimeni să ştie dacă mai trăieşte sau nu.

Voi, studenţii lui, făcându-vă griji aţi hotărât să plecaţi în căutarea lui. Din păcate tot ce aveaţi la dispoziţie era jurnalul lui uitat în birou.

În cele din urmă, după căutări îndelungate si zile pierdute descifrând notiţele din biroul lui; găsiţi templul în care Indiana a fost văzut intrând ultima oara.

Oare veţi reuşi să treceţi peste capcanele antice care protejează templul? Oare veti afla ce s-a intamplat cu Indiana Jones inainte ca templul sa se prabuseasca si sa ramanti captivi pe vecie?

Ia-ţi prietenii şi porniti pe urmele lui Indiana Jones in cel mai tare Escape Room Bucuresti!

Vrei sa citesti recenziile complete ale acestui escape room? Da click pe link-urile de mai jos si vezi ce impresie au avut cele doua situri de escape room reviews :

“The Last Adventure of Indiana Jones ne-a oferit o experienta escape room foarte buna, cu toate ingredientele necesare: decoruri si atmosfera, puzzleuri ingenioase, inovatii, efecte speciale si multa distractie. Una din cele mai bune camere jucate in ultima vreme, v-o recomandam cu caldura.” Escape Central

“The Last Adventure of Indiana Jones este primul escape room al celor de la Escape Arena si unul dintre cele mai interesante si pline de surprize camere pe care le-am jucat. Pe masura ce jucam, descopeream noi elemente si rezolvam puzzle-uri, camera ne placea din ce in ce mai mult, pana in punctul in care a ajuns una dintre preferatele noastre” Escape Advisor

HOME

Pros

Super Atmosfera

Decor autentic

Puzzle-uri

Efecte speciale

Cons

Ca nu mai au alta camera deschisa inca. Abia astept sa joc The Hobbit

Review Overview
Atmosfera
Decor
Puzzle-uri
Story
Efecte
SUMMARY

"The Last Adventure of Indiana Jones Escape Room este una din cele mai bune camere jucate. A avut tot ce trebuie intr-un escape room foarte bun: decor impecabil, atmosfera intensa(dupa 5 minute ma simteam ca in filmele cu Indiana Jones), puzzleuri foarte misto pe care nu le-am mai intalnit in alte camere de escape room si punctul forte al celor de la Escape Arena Escape Rooms, EFECTE SPECIALE, am fost la modul really?! credeam ca asta se poate doar in filme. Felicitari celor de la Escape Arena Escape Rooms si O recomad cu caldura!"

Nume: Stefan Ailenei

Data Vizita: 31.03.2021

5.0
DIFICULTATE

7/10

TIMP

75 min

GRUP

2-8 participanti

RATA DE SUCCES

68% in 75min

25% in 60 min

TIMP RECORD

30 min

gtag('event', 'click', { 'event_category' : 'link', 'event_label' : 'phone number' });